Celebrity se těší na ples roku na severu Čech

6. 2. 2018


Vrcholem plesové sezony v Ústí nad Labem se 10. února 2018 stane Centropol 9. Ples severočeských patriotů. Do sálů ústeckého Domu kultury zamíří v ten den stovky významných osobností z celého Ústeckého kraje. Úspěšní podnikatelé, vrcholoví manažeři, regionální politici, zástupci akademické a kulturní sféry, novináři i VIP hosté z umělecké branže. Generálním partnerem letošní společenské události je v Ústí sídlící Centropol, přední dodavatel energií. „Milujeme s manželkou naše město. Narodili jsme se tady a máme tu své nejbližší. Oba usilujeme o to, abychom se na severu Čech cítili dobře a kraj byl vnímán pozitivně. Podporujeme proto kulturní aktivity, charitu, sport i film. Letos se naše společnost Centropol stala hrdým generálním partnerem 9. Plesu severočeských patriotů. Ten vnímáme jako součást vytváření dobrého jména celého regionu,“ říká majitel Centropolu Aleš Graf.

Ples bude mít i lidský rozměr. Vydraží se na něm dres fotbalové legendy a současného brankáře anglického Arsenalu Petra Čecha. Podpoří se tím mozkovou obrnou stižená tříletá holčička Leonka, která dokonce zavítá se svou babičkou na ples.

Doposud se díky Nadačnímu fondu Energie pomáhá manželů Grafových podařilo získat prostředky na její měsíční lázeňskou léčbu, Leonka právě absolvuje pobyt v Lázních Klimkovice. Další peníze by jí pomohly v pokračování léčby.

I v letošním roce má prestižní plesová akce hvězdné umělecké obsazení. Nebude na ní chybět velký orchestr Big Band Felixe Slováčka se sólisty. Své největší hity zazpívají Helena Vondráčková, Michal David, Ondřej Ruml, Olga Lounová a Michal Hrůza s kapelou Hrůzy. Večerem bude přítomné provázet nepřehlédnutelný multimediální umělec Jakub Kohák.