Skip to main content

Podpořené projekty

Vaše energie byla tam, kde ji bylo opravdu třeba. Těší nás, že jsme mohli s vaší pomocí podpořit následující projekty a rozzářit spoustu dětských tváří úsměvem, na který se nezapomíná.

Skákejme pro zdravé srdce 2017

25. 9. 2017 vrcholil projekt Skákejme pro zdravé srdce, v rámci kterého se děti učí větší pohybové aktivitě, zdravému životnímu stylu a prevenci srdečních onemocnění. Vybrané finanční prostředky byly použity na nákup stacionárního defibrilátoru.S radostí a energií v srdci děkujeme.

Leonka Plíntová 2017

V rámci Ústeckých Vánoc uspořádala Lenka Graf, ředitelka a zakladatelka Nadačního fondu Energie pomáhá, 2 adventní koncerty, z jejichž výtěžku byla vybrána část peněz na neuro-rehabilitační léčbu v Klimkovických lázních pro Leonku. Partnerem akce byla společnost CENTROPOL ENERGY, a. s., přední dodavatel elektřiny a plynu v ČR.

Leonka Plíntová 2018

Na Centropol 9. Plesu severočeských patriotů se v sobotu vydražil za 50 tisíc korun dres fotbalové legendy a současného gólmana Arsenalu Petra Čecha. Výtěžek dražby poputuje opět na charitu – získaných 50 tisíc korun zajistí měsíční lázeňskou léčbu čtyřleté Leonce Plíntové, která je stižena mozkovou obrnou.